Vakantietoezicht
Tel. 03 444 00 00


DRINGENDE POLITIEHULP BEL 101 of 112!

Dit e-mailadres wordt enkel geconsulteerd tijdens de openingsuren van onze administratieve diensten. Het kan NIET gebruikt worden voor het vragen van dringende politiehulp.

Merkt u een verdachte situatie/persoon/voertuig op? Aarzel dan niet en bel ons onmiddellijk op via het algemeen nummer 03 444 00 00

Voor dringende politiehulp: bel steeds het noodnummer 101 of 112.
Voor niet-dringende politiehulp: bel 03 444 00 00. (24/7) of gebruik het meldingsformulier voor vragen, opmerkingen of suggesties. U kan ook rechtstreeks e-mailen naar contact@politiehekla.be

 

Plaats uw bericht 
DRINGENDE POLITIEHULP: BEL 101 of 112!
 
In bepaalde gevallen kan het nuttig zijn om uw adresgegevens en telefoonnummer te vermelden, teneinde gemakkelijker met elkaar in contact te treden.

De persoonlijke gegevens die we van u ontvangen, gebruiken wij gewoonlijk om uw vragen te beantwoorden, om uw opdrachten te verwerken of om u toegang te verschaffen tot specifieke informatie. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Als u onze website bezoekt, wordt automatisch (d.w.z. niet via registratie) niet-persoonlijke informatie verzameld (bijvoorbeeld het IP-nummer, de gebruikte internetbrowser, het besturingssysteem, de domeinnaam van de website waarlangs u op onze website bent terechtgekomen, het aantal bezoeken, de gemiddelde doorgebrachte tijd en de geopende pagina's). Het is mogelijk dat via deze informatie conclusies worden getrokken over persoonlijke gegevens. Als het noodzakelijk is dat uw communicatie- of gebruikersgegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt, gelden hiervoor de wettelijke voorschriften met betrekking tot de gegevensbescherming. Wij gebruiken deze gegevens om het succes van onze websites te bepalen en het rendement en de inhoud ervan te verbeteren.

Post Hove
Post Edegem
Post Kontich
Post Lint
Post Aartselaar
Geflitst?
 Boeteberekening
Links
Over deze site

Technische details
Volg onze nieuwsbrief