Vakantietoezicht
Tel. 03 444 00 00


Het politiewijkteam van Kontich is voorlopig gehuisvest in Edegem

Sinds 1 oktober is het politiewijkteam van Kontich voorlopig gehuisvest in het hoofdcommissariaat in Edegem, Prins Boudewijnlaan 43a. Dit in afwachting van de geplande bouw van het nieuwe wijkcommissariaat. De wijkinspecteurs van het politiewijkteam blijven eenzelfde dienstverlening voor de gemeente Kontich verzorgen.

Het hoofdcommissariaat in Edegem is 24/7 open. Ook telefonisch blijven we 24/7 bereikbaar op het nummer 03 444 00 00. Hebt u nood aan dringende politiehulp? Bel dan de 101 of 112 (via gsm).

Voor vragen kan je altijd e-mailen naar contact@politiehekla.be.

Samen werken, samen veilig.


Laat je niet misleiden door een malafide download van Windows 10.

Her en der worden er downloads aangeboden van Windows 10, het meest recente besturingssysteem van Microsoft. Helaas maken ook cybercriminelen gebruik van deze opportuniteit om hier voordeel uit te halen. Er zijn namelijk verschillende e-mails in omloop waarin de ontvanger wordt aangemoedigd naar Windows 10 te upgraden met de bijgevoegde software (cryptovirus). De ongeduldigen onder ons zijn daarom geneigd de software via deze weg te downloaden.

Maar bij het uitvoeren van het installatiebestand verschijnt er een waarschuwingsbericht dat je verplicht om een betaling uit te voeren, omdat anders je persoonlijke bestanden worden vergrendeld. Hierdoor kan je ze niet meer openen. In principe wordt de nieuwe download aangeboden via de automatische Windows updates van je pc of laptop. We raden dus aan om niet te reageren op de valse e-mails die circuleren op het www.

Bekijk hier het volledige artikel.
Bron: zdnet.be

<Opgelet voor een malafide Windows 10 download.>

 
Geplaatst op 04 Aug 2015 door Tim De Boeck2 verdachte Litouwers gearresteerd in Kontich

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag werden in Kontich, meer bepaald in de Asterlaan, 2 verdachte personen aangetroffen door een politiepatrouille. De 2 Litouwers, 20 en 23 jaar oud, hadden geen geldige reden voor hun aanwezigheid in de bloemenwijk van Kontich. Beiden waren in het bezit van inbrekersmateriaal. Ze werden meegenomen naar het politiecommissariaat. Enkele uren later werden ze overgebracht naar het gerechtshof.

<Op zoek naar auto-inbrekers in Kontich>

 
Geplaatst op 03 Aug 2015 door Tim De BoeckValse potten- en pannenverkopers in HEKLA

Vandaag kwamen er meerdere oproepen binnen dat er valse potten-en pannenverkopers rondreden in onze politiezone. In de Drie Eikenstraat in Edegem trachtte een malafide verkoper zijn goederen aan te bieden. Hij reed met een zwarte Mercedes voorzien van een Duitse nummerplaat. Hij belt aan of spreekt potentiële slachtoffers aan op straat met het fabeltje dat hij net van een beurs komt en de niet-verkochte goederen aan een spotprijs mag verkopen.

Wees gerust … voor dit zogenaamde 'koopje' betaalt u nog veel te veel geld. De potten en pannen zijn van slechte kwaliteit of zelfs nep. Ga hier dus zeker niet op in en bel onmiddellijk ons algemeen nummer 03 444 00 00 of in dringende gevallen 101 als je hem aan het werk ziet.

 
Geplaatst op 31 Jul 2015 door Tim De BoeckAuto-inbrekers actief in Kontich.

Tijdens de nacht van 29 op 30 juli werden er in Kontich, meer bepaald in de wijk omgeving Asterlaan, verschillende auto-inbraken gepleegd. De daders hebben het deze keer gemunt op de ingebouwde gps van auto's van het merk BMW. Gelieve voertuigen met ingebouwde gps in de garage of achter een afsluiting te plaatsen. Voor zij die niet beschikken over een garage of privéparkeerplaats, vragen we om te parkeren op plaatsen waar je kan rekenen op veel sociale controle of nabij de openbare straatverlichting.

Bij verdachte toestanden/personen vragen we om onmiddellijk te bellen naar ons algemeen nummer 03 444 00 00 of bij dringende gevallen 101.

<auto-inbrekers in Kontich>

 
Geplaatst op 31 Jul 2015 door Tim De BoeckVoertuig klemgereden in Kontich, na achtervolging door de politiezone Lier.

Afgelopen nacht weigerde een bestuurder te stoppen voor een politiecontrole in de politiezone Lier. De collega's van Lier zetten de achtervolging in, die uiteindelijk eindigde in de Lintsesteenweg in Kontich. De bestuurder bleek geseind te staan voor het dealen van drugs. De lokale recherche van HEKLA nam de zaak over. De 40-jarige Belg werd meegenomen naar het politiecommissariaat en werd aangehouden door de onderzoeksrechter van Antwerpen.

<Achtervolging geseind persoon tot in Kontich>

 
Geplaatst op 29 Jul 2015 door Tim De Boeck


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Volgende >>

Post Hove
Post Edegem
Post Kontich
Post Lint
Post Aartselaar
Geflitst?
 Boeteberekening
Links
Over deze site

Technische details
Volg onze nieuwsbrief