Vakantietoezicht
Tel. 03 444 00 00


Over deze website


Nick NoŽl


Website

Deze site is opgericht op 01-03-2003, met de bedoeling de werking van de lokale politiezone HEKLA toegankelijker te maken voor het publiek, om informatie te verstrekken over de veranderingen en ontwikkelingen bij de politiezone.

De invulling en het updaten van de algemene rubrieken gebeurt het ganse HEKLA-team, dat als collectief doel heeft u hierbij een maximale service te verlenen.

We hebben de intentie om er niet alleen de website van het HEKLA-team, maar ook van alle HEKLA-inwoners van te maken. Mensen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben worden vriendelijk verzocht deze ter kennis te brengen op politie@hekla.be.

Webmaster

De website is ontwikkeld door Nick Noël, aspirant-commissaris van federale politie. Wat begon als een verjaardagsgeschenk resulteerde in een uit de hand gelopen hobby en later zelfs in een kandidatuur bij de politie.

De webmaster is te bereiken op webmaster@hekla.be
Het updaten van de nieuwsrubriek gebeurt door onze dienst communicatie die ook het e-mail-verkeer opvolgt van onze surfers. Deze dienst is te bereiken op politie@hekla.be.

Hosting

Om veiligheidsredenen kan de site niet gehost worden op servers die direct verbonden zijn met het ISLP-netwerk. Om die reden wordt de site gehost door HostBasket (http://www.hostbasket.be), een firma die nauw samenwerkt met Telenet (http://www.telenet.be). In de nabije toekomst hopen wij zelf te starten met een eigen webserver.

Gebruiksvoorwaarden

Het gebruiken of het kopiëren van enig element uit de inhoud van deze website (foto's, teksten enz.) is enkel toegestaan mits voorafgaandelijke, schriftelijke toelating van de korpschef van de politiezone HEKLA. De politiezone HEKLA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zaakschade, van welke aard ook, die zou kunnen voortkomen door gebruik van deze website of de daaraan gekoppelde links.

Technisch

Het doel van een website is zoveel mogelijk mensen te bereiken. Communicatie is voor de politiezone HEKLA een prioriteit en rekening houdend met dit aspect is onze website ontworpen. Door middel van programma's zoals Macromedia Dreamweaver, Flash en Adobe Photoshop en conform de XHTML 1.0 standaard van het World Wide Web Consortium is de website opgesteld. Dankzij de vereiste php-programmatuur kunnen we hiermee op de koop toe een interactieve aanpak voeren.

Valid XHTML 1.0 Valid CSS3

Post Hove
Post Edegem
Post Kontich
Post Lint
Post Aartselaar
Geflitst?
 Boeteberekening
Links
Over deze site

Technische details
Volg onze nieuwsbrief